aurora yoga shop

In de shop van Aurora yoga vind je behalve yogamatten (waaronder de duurzame en mooie Jade yogamatten) onder andere mooie yogakleding van Mandala, Kaya Yoga Wear en Prana, en fijne zachte shirts en vestjes van organic cotton van het merk Be Love.
Ook verkopen we een selectie van yogaboeken, muziek, yoga accessoires, meditatiekussens, Sigg drinkflessen en Pukka thee.
In de studio en de shop van Aurora yoga kan met cash worden betaald of met PIN. Het pin apparaat accepteert alle gebruikelijke betaalpassen (Maestro en V-PAY).
De shop is geopend voor en na de lessen (zie rooster), en op afspraak. Kom een keer langs of neem contact op voor meer informatie.
COMING SOON: de aurora yoga webshop!
Stacks Image 4853
yogamatten te koop bij Aurora yoga
Met name voor de vinyasa yoga is het om hygiënische redenen prettig om een eigen yogamat te hebben (maar een eigen mat is sowieso fijn, en een leuk cadeautje voor jezelf als beloning voor je practice).

Aurora yoga verkoopt yogamatten en yogamattassen in diverse kleuren en in verschillende kwaliteiten/materiaal (met bijbehorende verschillende prijzen).
Stacks Image 4487
Stacks Image 4483
Stacks Image 4489
aurora yoga shop op facebook
De shop van aurora yoga heeft ook een eigen pagina op facebook. Je vindt er een selectie van de artikelen die Aurora yoga verkoopt en de bijbehorende prijzen:
www.facebook.com/aurorayogashop

aurora yoga shop

COMING SOON: the aurora yoga webshop!
Stacks Image 4897
aurora yoga shop on facebook
Stacks Image 145
Stacks Image 7
 
Stacks Image 1184
Stacks Image 1189